Crema impotriva caderii parului VivaNatura

VivaNatura

Dragile mele, cred că toate vă loviți de problema căderii părului. Eu am observat că nu neapărat alimentația sau vopseaua de păr e de vină, ci stresul, dar și un dezechilibru de vitamine duc la căderea părului.

În ultima perioadă am folosit șamponul contra căderii părului de la VivaNatura, împreună cu crema din aceeași gama. V-am prezentat review-ul șamponului aici. Azi a venit rândul cremei.

Descriere VivaNatura

Crema impotriva caderii parului are efecte deosebite datorită componenței complexe de extracte din plante, uleiuri naturale şi o fracţie specială obţinută din petrol, care acționează sinergic pentru a întări și hrăni firul de păr. În Romania valoarea terapeutică a petrolului asupra părului este cunoscută din timpuri străvechi, iar acum asistăm la o revalorificare a tratamentelor tradiționale, pe baze noi, științifice.

Crema este eficientă încă de la prima ulilizare. Regenerează rădăcina firului de păr, oprește căderea acestuia, părul devenind astfel rezistent și sănătos.

Părere personală

Este o cremă care se aplică pe părul uscat, atât pe vârfuri, cât și la rădăcină, Se lasă să acționeze cel puțin 45 de minute, în funcție de timp am lăsat-o și mai mult de o oră ca produsul să își facă treabă. Se clătește apoi părul cu șamponul din aceeași gamă de preferință.

Mirosul cremei este o combinație de miros de plante cu petrol. Nu este un miros deranjant, după clătire mirosul de petrol nu se simte, deci nu trebuie să vă faceți grijă că veși mirosi ca o canistră 🙂 Să nu uităm că buncile noastre foloseau gazul pentru păr și se lăudau cu un păr superb.

Ce am observat eu după o lună de folosire? Părul într-adevăr a început să cadă mai puțin, se aranjează mult mai bine, are un luciu frumos, și este ușor de pieptănat. Ce îmi place la cremă e faptul că 99% din ingrediente sunt naturale.

În afară de petrol, găsiți și următoarele ingrediente:

  • mesteacănul care stimulează creșterea părului, reglează funcționarea glandelor seboreice, previne apariția mătreţii.
  • Brusturele este indicat contra căderii părului, degresează şi dezinfectează pielea capului, regenerând-o, în timp ce podbalul stimuează circulaţia sanguină a pielii la nivelul scalpului, are un efect antiinflamator şi astringent, ajutând pielea sensibilă şi iritată, cu exces de sebum şi mătreaţă.
  • Urzica conține substanțe active care stimulează foliculul pilos și sinteza de cheratină, rezultând astfel un fir de păr mai gros și mai rezistent, previne și tratează micozele pielii capului, iar rădăcina de iarbă mare se foloseşte contra mâncărimii scalpului.
  • Uleiul de măsline hrăneşte și reface vârfurile aspre și despicate ale firului de păr
  • uleiul de germeni de grâu este foarte nutritiv, antioxidant puternic, oprește căderea părului,
  • uleiul de ricin conține ca și cel precedent o paletă largă de acizi grași nesaturați și vitamine care ajută la regenerarea părului, devenind astfel bogat și fortofiat

Crema conține cam toate ingredientele necesare pentru a avea un păr sănătos, ingrediente presate la rece pentru un efect sporit asupra firului de păr. Eu am părul gras și am folosit-o săptâmânal fără a mi se îngrașa părul, fără a face mătreață. Nu am simțit părul încărcat după, sau uscat, ci un păr curat, cu volum, dar și hidratat.

Produsul are un preț mai mult decât bun îl găsiți pe site-ul Vegis la 8.5 lei, nu uitați că VivaNatura este un brand românesc.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*