Crema CC cu ulei organic de mac – Gerovital Plant

crema-cc-gerovital-plant

Hello, ladies! Parca e mult prea frig pentru gustul meu, îmi e dor de zilele tomnatice cu soare blând și temperaturi călduțe, toamna aceasta mi se pare mult prea bulversantă din punct de vedere meteorologic.

Dacă vara nu simt nevoia unei hidratări suplimentare a tenului, toamna cum dă frigul simt că dacă nu aplic o cremă hidratantă, tenul meu se usucă. La fel pățesc și la mâini.

În anotimpul rece, hidratarea tenului este esențială, de aceea am descoperit un produs care hidratează tenul, dar îi oferă un aspect fresh, natural. Îmi plac foarte mult cc creamurile, iar Crema CC cu ulei de mac de la Gerovital Plant a fost o surpriză plăcută.

DESCRIEREA OFICIALĂ Gerovital Plant Crema CC

Gerovital Plant cremă “Color Control”(CC) este noua generație de creme BB ce conferă tenului un aspect perfect natural, într-o singură formulă, prin combinarea ingredientelor active eficiente cu pigmenți naturali.

Crema CC oferă beneficii multiple: estompează imperfecțiunile și urmele de oboseală, netezește textura tenului, protejează împotriva agresiunii factorilor externi.

PĂREREA MEA:

Îmi place că se aplică foarte ușor, intră în piele asemenea unei creme. După aplicarea unui singur strat, mi-a plăcut ceea ce am văzut în oglindă, tenul arată mult mai bine. Are o putere mare de acoperire, nu încarcă tenul, iar seara am observat că tenul arată la fel de bine, produsul rezistând foarte bine, fără retușuri.

Uneori mi se înroșesc anumite zone ale pielii, în special zonele T ale pielii, mai ales când e frig sau intru de la rece la cald și viceversa, dar cc cream-ul acoperă perfect imperfecțiunile chiar și după aplicarea unui singur strat. Eu prefer un look cât mai natural, nu mă ,,tencuiesc,, foarte mult, așa că acest cc cream e perfect. Dă un aspect natural tenului, ascunde micile imperfecțiuni ca roșeață sau coșuri, dar în același timp ingredientele din produs hidratează și protejează tenul.

Culoarea cc cream-ului cred că se potrivește atât tenului deschis cât și închis, pentru că este o nuanță plăcută, care oferă un aspect mat.

Uleiul organic din componența sa prevene deshidratarea, iritarea, apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii.

Eu am folosit CC Cream-ul cu produsul din aceeași gamă: apa micelară, sunt două produse care merg perfect împreună, unul curăță impuritățile și pregătește tenul pentru aplicarea CC-ul, iar crema cc acoperă imperfecțiunile tenului și îl protejează de agresiunile zilnice. Puteți citi review-ul apei micelare aici.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*