OOTD – Blugi cu broderie in ton cu primavara

Blugi-cu-broderie-in-ton-cu-primavara

Dragile mele, a trecut ceva timp de când nu v-am arătat o nouă ținută. Aceasta este la fel de importanta ca incaltamintea la femei. Timpul m-a presat, virușii mi-au dat târcoale și m-au răpus la pat, dar totul e bine când se termină cu mine.

Ca o paranteză, văd în jurul meu persoane care țin post, dar păcătuiesc cu fapta și vorba….Cu siguranță, nu am același Dumnezeu cu acele persoane, căci Dumnezeul în care cred eu, nu îți iartă păcatele doar pentru că nu mănânci carne, ci ți le iartă dacă dai dovadă că există bunătate și iertare în sufletul tău.

Postul înseamnă să fii cumpătat în primul rând la vorbe și fapte, și mai puțin la ceea ce mâncăm. Dar din păcate, pentru unii, postul înseamnă doar să nu mănânci carne.

Trecând peste răutățile din jurul meu, și cu gândul că Dumnezeu e sus, și vede pe toată lumea după măsura sufletului său, vă transmit gândurile mele pozitive. Perioada Paștelui e foarte importantă pentru mine, căci în această perioadă acum 7 ani, a venit pe lume băiețelul meu. Mâine puiul meu împlinește 7 ani, îi doresc din tot sufletul sănătate și noroc.

Ținuta de azi nu mi se pare a avea ceva ieșit din comun

Ținuta de azi nu mi se pare a avea ceva ieșit din comun, cu siguranță e un outfit ,,purtabil” pentru zilele în care dorești să ai libertate de mișcare, fără a adopta un look sport.

Jeansi îmi sunt ușor mari, mărimea aleasă a fost M. Ideea este că în ultima perioadă am slăbit foarte mult, și mărimile pe care le purtam în mod normal, trebuie ajustate.

Nu am avut timp să merg la croitorie să îi mai strâmtez. Pot spune că materialul jeansilor e foarte calitativ, iar broderia e de mare efect și croită exemplar.

Cu siguranță, dacă nu aveau broderia, jeansi puteau părea banali, dar așa alcătuiesc o piesă vestimentară la modă. Am văzut că se poartă broderiile la cămăși, rochii, și jeansi, iar eu nu puteam să stau departe de trend 🙂

Geanta o găsiți pe Adona

Jeansi sunt luați de pe site-ul Zaful un site online străin cu haine și accesorii pentru toate gusturile. Comenzile vin cam intr-o lună și în ultima perioadă, am avut surpriza să primesc unele colete externe acasă, fără să fiu nevoită să mai merg la posta vamală.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*