Parfumuri: Naomi Campbell și Mont Blanc – Ce le face atât de speciale?

parfumuri indragite

Femeia de afaceri, femeia li­pita de birou pana seara, femeia in multiplele ei ipostaze moderne are nevoie de ceva care sa-i readuca feminitatea. Ce-ar putea fi mai potrivit in acest scop decat un parfum in care eleganta se imbina in modul cel mai seducator cu feminitatea?! Există multe parfumuri pe care le-ar putea îndrăgi, dar secretul celui Mistery, creat de Casa Naomi Campbell, se reflecta in complexitatea persona­litatii unei femei iar Mont Blanc exprimă individualitatea și rafinamentul european.

Naomi Campbell – Unul din cele mai feminine parfumuri

Naomi Campbell parfum feminin

Ea insa si 0 femeie cu 0 puternica personalitate, 0 femeie de succes, cu un aer misterios, Naomi Campbell si-a legat numele de acest parfum menit sa imbine feminitatea cu forta. Este un parfum pentru 0 femeie care isi dezvaluie personalitatea, fara sa dea sau sa arate prea mult. Mistery contine note proaspete de portocala amara si de ber­gamota de Calabria, explozia florilor de Ibiscus combinata cu pruni si completata cu tonuri balsamice extrase din benzoina de Siam, finalul este seductie pura – un amestec de lemn de cedru si santal, care reactioneaza cu arome bogate, cremoase, de seminte de tonka, dar si cu esenta dulce, ameptoare, de ambra cenusie. Parfumul Naomi Campbell este 0 combi­natie vibranta de bergamote, piper rosu, regina noptii, vanilie, magnolii, smochine, esente de san­tal si cedru.

Aromele provocatoare, fructate, senzuale se adreseaza femeii de succes, puternice, increza­toare in ceea ce ofera si ceea ce poate „lua” de la viata. Naomagic si Exult sunt rezultatele unei stralucite combinatii de piper roz, frezii, magnolii, mandarine si vetiver haitian.

Mont Blanc – Unul din cele mai apreciate branduri

Mont Blanc Starwalker parfum masculin

Mont Blanc este una dintre cele mai apreciate marci de parfumerie, accesorii si ceasuri de lux, care face parte, alaturi de Chloe, Cartier si Dunhill, din grupul Richemont. Parfu­murile Mont Blanc sunt insa expresia individualitatii si rafina­mentului european. In Mont Blanc Individuel putem gasi amestecul inovator de fructe de ienupar, muguri de portocal si am­bra, 0 combinage de arome creata special pentru barbatul sigur pe el, sofisticat, elegant si distinct. Caruia i se potriveste cel mai bine femeia sexy, senzuala si nestapanita, care adora parfumul Mont Blanc Femme Individuelle, cu notele lui de floare de lotus, frunza de dafin, ambra si mosc alb.

Presence, pe de alta parte, este unul din ale parfumuri care povesteste despre ce inseamna prezenta unui barbat in viata unei femei.

Despre charisma, aura, mirosul si senzuali­tatea lui, despre emotiile pe care i Ie pro­voaca. Este un parfum de dragoste, cu note de varf de bergamota si ghimbir, echilibrand simturile si psihicul.
Replica lui, Presence d’Une Femme, nu putea fi decat 0 declaratie de pura senzualitate. Sofisticat, oriental – floral, parfumul contine miros de frun­ze proaspat taiate de ananas, aroma de mandarina, parfumul florilor de de cyclamen si orhidee, toate suprapuse pe vanilie, paciuli si santal.

Cea mai recenta creatie este parfumul masculin Mont Blanc Starwalker, lansat intr-un ambalaj ele­gant de sticla si metal argintiu. Este ceea ce specialistii numesc un parfum lemnos-condimentat, in care notele de varf au fost alese extrem de atent: bergamota, mandarina si bambus. Agitatia notelor de mijloc de ghimbir, nucsoara, ambra si santal.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*