Cum sa tina mai mult bateria unui iPhone – Trucuri Rapide

baterie-iphone

Smartphone-ul de la Apple, fie ca vorbim de iphone 3, iphone 3gs, iphone 4 sau de iphone 4s, este, in prezent, unul dintre cele mai bune device-uri, insa la fel ca toate dispozitivele electronice de ultima generatie, bateria sa se descarca destul de repede. Echipa noastra iti vine in ajutor cu cateva sfaturi utile despre cum sa faci sa tina mai mult bateria iPhone-ului tau.

cum-prelungesti-durata-bateriei-la-iphone

Iata cateva sfaturi utile despre cum sa tina mai mult bateria unui iPhone:

  • Push email – este principala cauza a consumului mare de baterie. Aceasta optiune este foarte utila pentru cei care au nevoie de un control continuu al casutei email, insa pentru un control mai bun si pentru o economisire a bateriei seteaza serviciul de email pe „manual” ( sau redu considerabil frecventa de cerere), evitand astfel ca sistemul sa verifice posta electronica la intervale scurte de timp.
  • Luminozitatea – regleaza luminozitatea la o valoare nu prea mare, cel putin sub jumatate si activeaza optiunea „Auto Brightness”. Nu este nevoie intotdeauna ca ecranul sa dea o lumina prea puternica. Daca ai nevoie ca ecranul sa lumineze ca o lanterna sunt anumite aplicatii care fac acest lucru ( cale: Settings-Brightness-Auto-Brightness).
  • Wi-Fi – foloseste wireless-ul numai cand esti intr-o zona acoperita de acest serviciu, insa atunci cand nu ai acoperire wi-fi poti dezactiva aceasta optiune. Stiu ca pornirea/oprirea serviciului Wi-Fi poate fi enervanta, dar ajuta ca bateria sa tina mai mult ( cale: Settings-WiFi).
  • Bluetooth – opreste acesta optiune daca nu ai nevoie de ea ( cale: Settings-General-Bluetooth).
  • Dezactiveaza iTunes: aceasta optiune este inutila si daca este lasata ea permite conectarea iPhone-ului la serverul Apple pentru a cauta actualizari periodic ( cale: Settings-General-Restrictions-Enable restrictions with code-Localizeaza iTunes si dezactiveaza-l).
  • Multiplayer – dezactiveaza aceasta optiune daca nu vrei sa te joci in multiplayer ( cale: settings-General-Restrictions-Enable restrictions with code-Localizeaza multiplayer si dezactiveaza-l).
  • Opreste 3G atunci cand nu-l folosesti.
  • Opreste optiunea de localizare intrucat nu este tot timpul necesara.
  • Dublu click pe butonul „Acasa” ca sa activezi caseta de multitasking, tine degetul apasat pe app de care nu ai nevoie si inchide-o.

Ai alte sugestii cum sa imbunatatim autonomia unui iPhone? Daca ai atunci scriele in sectiunea de comentarii in josul pagini.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*