Samsung 55MU6202

Televizoarele curbate au fost in ultimul an de zile una din cele mai frecvent achizitii efectuate din cadrul magazinelor de specialitate. Avantajele investitiei intr-un astfel de dispozitiv sunt nenumarate, iar pretul corect la care acestea pot fi cumparate atrage si mai mult atentia publicului larg. Astfel, printre cele mai populare astfel de modele se numara televizorul LED Curbat Smart Samsung 55MU6202 care impresioneaza placut prin designul deosebit si prin specificatiile de prima clasa.

Despre Samsung 55MU6202

Cu toate ca poate parea destul de usor sa gasesti un smart tv curbat de calitate pe piata care sa aiba si un pret corect, decizia finala devine ingreunata, dat fiind faptul ca pe piata in acest moment exista atat de multe modele. Totusi, daca sunt luate prin comparatie, cele ce fac parte din celebrul brand Samsung sunt cele mai avantajoase. Asta se datoreaza in principal excelentului raport calitate – pret pe care il prezinta.

LED Curbat Smart Samsung 55MU6202: de ce ai vrea sa-l ai in casa ta?

Samsung 55MU6202Motivele pentru care ti-ai dori acest dispozitiv in casa ta sunt destul de numeroase. Totusi, printre esentialele avantaje ale televizorului LED Curbat Smart Samsung 55MU6202 vor fi prezentate in cele ce urmeaza.

Calitatea absolut a imaginii este cea care intr-adevar face diferenta intre acest smart tv si unul oarecare de pe piata. Cu toate ca a aparut in 2017 si s-a bucurat de un succes urias in acea perioada, se pare ca si in acest an vanzarile au inceput sa creasca din ce in ce mai mult. Este un dispozitiv modern pe care oricine si l-ar dori in propriul living. Pe langa faptul ca este foarte inteligent, are si un design foarte atractiv ce se pliaza perfect pentru orice spatiu.

Rezolutia televizorului Ultra HD / 4K de 3840 x 2160 pixeli asigura, alaturi de o serie de caracteristici superioare de imagine, proiectii absolut realiste si perfect contrastate. Printre aceste caracteristici se numara PQI 1400, HDR, UHD Dimming, PurColor, Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus si Film Mode. Astfel, se obtine acea experienta a culorilor naturale intalnite frecvent in natura. Dat fiind faptul ca ecranul este si curbat, nu doar ca intruchipeaza o eleganta absoluta, insa permite celui care il priveste din orice unghi, sa vizualizeze imagini la fel de calitative.

Televizorul LED Curbat Smart Samsung 55MU6202 prezinta, de asemenea, LAN, RF ln, Slot Cl+, o iesire audio digitala, 2 intrari USB, o intrare video composite,o intrare component si 3 porturi HDMI.

In plus, caracteristicile speciale de care beneficiaza, ii permit sa se claseze in topul celor mai moderne si actuale modele de smart tv-uri de pe piata: Aplicatii, Smart Hub, Web Browser, Instant On, WiFi direct, Ultra Clean View, EPG, Samsung Smart TV, Quad-Core, Connect Share, Control Vocal, Bluetooth Low Energy, insa si multe altele. Astfel, acesta este foarte usor de utilizat si de controlat, chiar si fara teleomanda: vocal sau cu smartphone-ul.

Asadar, televizorul LED Curbat Smart Samsung 55MU6202 este, in mod categoric, investitia de incredere pe care oricine trebuie sa o faca. Este un model de ultima generatie care inca pare ca se afla in deplina crestere in topul celor mai bine vandute smart tv-uri de pe piata.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*