Cremă hidratantă cu Aloe Vera – Jason pentru mâini și corp

Aloe-Vera

La mulți ani! Să aveți un an extraordinar așa cum vă doriți, plin de bucurii, sănătate și realizări.

Azi, o să vă prezint, un nou produs pe care l-am încercat în ultima perioada și de care am avut mare nevoie. În sezonul rece, mai mult ca de obicei, am nevoie de extra hidratare pentru mâini.

Nu știu cum sunteți voi, dar mie mi se usucă mâinile atunci când e mai rece afară. Cum în această perioadă, a fost mult de muncă și prin casă, știți voi curățenia de Crăciun și toate cele, mâinile mele au fost intens folosite. De aceea, crema hidratantă Jason cu aloe vera a fost perfectă.

Crema hidratantă se poate folosi atât pentru mâini, dar și pentru corp. Este o cremă fără parabeni, iar aloea vera este un ingredient foarte hidratant ideal pentru pielea uscată. Aloe Vera este o plantă folosită de secole, de buncile și mamele noastre pentru tot felul de afecțiuni ale pieli.

Despre crema hidratantă Aloe Vera Jason

Știu că mama îmi aplica gelul de la plantă pe unele răni când eram mică, iar când am crescut, îmi făceam măști pentru ten, și într-adevăr vedeam rezultate. Crema cu aloe vera este bogată în vitamine, cum ar fi vitamina A și E, cu rol în susținerea sănătății pielii.

Aloea Vera are și rol antiinflamator, așa că este indicată și pielii iritate, afectată de soare sau ras, deoarece calmează problemele pielii.  Mirosul este deosebit, și îmi place că intră foarte repede în piele.

Hidratează pielea uscată și deși am folosit-o mai mult pentru mâini, pielea a devenit mult mai catifelată. Produsul nu conține parabeni, fiind un produs certificat organic, ceea ce mă încântă și mai mult, având în vedere că sre ingrediente blânde pentru piele.

Pot spune că soțul meu mi-a ,,furat,, crema și a aplicat-o pe față, după ras, și mi-a spus că nu îl ustură, și că simte pielea foarte hidratată, deci încă un plus.

Echipa JĀSÖN® a creat cu meticulozitate produse care ne indragesc corpul, respectand in permanenta codul de onoare JĀSÖN®:

  • selectarea ingredientelor naturale sigure, sanatoase, eficiente
  • fara teste pe animale
  • inovatie si progres permanent

Dacă sunteți interesate de produse de calitate, cu ingrediente naturale,bio pe Rangali puteți găsi tot ce vă doriți.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*