MultivitaKid – complex de vitamine pentru un copil sănătos

MultivitaKid

Suntem în plin sezon de răceli, viroze, ca și cum acestea nu ar fi suficiente, mai avem și o gripă a naibii de păcătoasă. Pe vremea noastră, nu se murea din gripă, dar și virușii au căpătat rezistență din cauza folosirii antibioticelor pentru orice răceală sau viroză.

În sezonul rece, tot timpul încerc ne ,,imunizăm,, căci și eu și băiețelul meu nu avem o imunitate de invidiat.

Am descoperit pentru Alex un complex de vitamine de la Adams Supplements.

MultivitaKid sunt vitamine masticabile cu aromă de portocale. Băiatul meu deși are aproape 9 ani, nu suportă pastilele, tot timpul trebuie să îi iau siropuri sau pastile masticabile, așa că aceste vitamine au fost mai mult decât perfecte. Alex mi-a spus că au gust foarte bun, de portocale, sunt ca niște bomboane.Având forma de ursuleț, chiar și cei mai mofturoși le vor lua cu plăcere. Doza recomandată este de o tabletă masticabilă/zi.

Ce contine Multivita Kid?

Vitamina C, Vitamina B3, Vitamina E, Vitamina B5, Vitamina B2, Vitamina B1, Vitamina B6, Acid FOLIC, Vitamina B7 și Vitamina B12.

Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, a sistemului imunitar si creste absorbtia fierului. Deficienta de vitamina C reduce rezistenta la infectii, provoaca stari de oboseala, gingivita si hemoragii.

Complexul de vitamine B contribuie la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii pielii, la mentinerea functiei cerebrale sanatoase, ajuta la formarea globulelor rosii in sange, la producerea hemoglobinei.

Prețul este foarte mic din punctul meu de vedere 10,5 lei (30 de pastile), în plus sunt multe oferte pe Vitamix și găsiți variante de 1+1 gratuit.

DE CE AM HOTĂRÂT SĂ ÎI DAU VITAMINE?

Știu că vitaminele nu se dau după ureche, dar îmi cunosc foarte bine copilul. Nu mai mânca cum trebuie. Plus că e la școală, oboseala de acolo, plus temele, materia foarte grea, toate își spun cuvântul, chiar dacă cei mici au energie. Se plângea că îl doare capul mai mereu. Avea momente când era foarte nervos.

Să nu mai vorbim de valul de viroze, care ne tot dă târcoale. Plus, sezonul rece când nu mai consumă atâtea fructe și legume, iar vitaminele din corp scad. Plus, mofturile specifice copiilor din ziua de azi, când refuză anumite mâncăruri.

CE AM OBSERVAT PÂNĂ ACUM?

  • a început să mănânce mai bine.
  • nu îl mai doare capul.
  • se concentrează mult mai bine.
  • nu a răcit deloc (sper să nici nu răcească), doar nasul ușor înfundat câteodată.

Voi reveni cu alte informații, după o testare îndelungată.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*