Slemol – Siluetă fără efecte secundare

Slemol

Cred că nu există femeie pe lume aceasta care să nu fi ținut vreodată o dietă, sau să nu fi încercat diferite produse pentru slăbit. Mă număr și eu printre milioanele de femei care sunt preocupate de felul în care arată, și au încercat diferite produse pentru slăbit.

Acum ceva timp, am primit un produs 100% care ajută la menținerea unei greutăți corporale normale, de aceea azi vă prezint Slemol de la Ayurmed.

Descrierea Oficială

Sustine functionarea sistemului endocrin care mentine un echilibru metabolic natural si o greutate corporala optima, fiind asfel asigurata sanatatea si vitalitatea intregului organism. Fitonutrientii contribuie la mentinerea normala a transformarii glucidelor in lipide si depunerea lor in organism si cresterea nivelului energetic prin intensificarea arderilor carbohidratilor si lipidelor la nivel celular. Complexul de substante din produs sustin procesele de detoxifiere la nivelul ficatului prin sustinerea sistemului enzimatic intern si mentinerea fluxului biliar.

Slemol impiedica aparitia stresului oxidativ si a proceselor degenerative prin aportul extern de antioxidanti si mentinerea nivelului enzimelor antioxidante endogene.

Contribuie la:

  • mentinerea unui apetit normal;
  • sustinerea unui metabolism normal si o greutate corporala optima;
  • reglarea digestiei si tranzitului intestinal;
  • eliminarea naturala a apei si a toxinelor din organism;
  • imbunatatirea tonusului si sanatatii organismului.

Părerea mea despre Slemol

Nu sunt adepta dietele de înfometare, chiar dacă slăbești, după un timp se depune la loc și uneori chiar mai mult. Din experiență știu că atunci când vrei să slăbești, trebuie să reduci semnificativ cantitatea de pâine, să mănânci la ore fixe și desigur cum spun chinezii să nu te ridici niciodată sătul de la masă. Să nu uităm de mișcare. Desigur sunt perioade când mâncatul haotic, stresul, lipsa de mișcare sau pur și simplu un metabolism încet își pun amprenta asupra siluetei tale.

Atunci când am primit provocarea de la Ayurmed de a încerca Slemol, pastile 100% naturale care ajută la organismul să slăbească într-un mod natural am fost foarte încântată, mai ales ca îmi doresc să mai dau jos 2-3 kilograme. Am citit pe internet destule cazuri de femei care au folosit suplimente din ingrediente așa zise naturale și au avut tot felul de reacții adverse. Multe produse minune conțin tot felul de hormoni care afectează serios echilibrul organismului. Slemol de la Ayurmed conține doar ingrediente naturale din plante, am mai încercat și alte produse marca Ayurmed și am fost plăcut impresionantă.

Doza recomandată e de 1-2 pastile de 2-3 ori pe zi. Eu am luat 2 pe zi, dimineața și la prânz. Îl folosesc de 10 zile, și pot spune că nu am avut reacții adverse ca amețeli, dureri de cap sau stomac. Un alt lucru observat că nu mi s-au umflat degetele și astfel inelele mele au intrat cu ușurință, semn că nu am mai reținut apa așa cum se întâmplă de obicei. Am citit undeva și că retenția de apă e o cauza a acumulării de kilograme.

Am luat pastilele cu o jumătate de oră înainte de masă, neapărat trebuie luate înainte de masă. Am remarcat că și apetitul a cam scăzut, și că nu am mai dat iama în dulciuri și chipsuri așa cum fac de obicei. Nu pot spune că 10 zile am dat jos 5-10 kilograme așa cum promit alte rezultate minune, dar cert este că mi-am menținut greutatea fără a pune kilograme pe plus. Starea mea fizică și psihică nu s-a alterat, căci produsul are doar ingrediente naturale.

*detalii despre ingrediente puteti citi si pe site-ul Ayurmed

Pentru rezultate vizibile, vă recomand să țineți cura 30 de zile, și să combinați Slemol cu o dietă echilibrată, hidratare din plin și desigur mișcare.

PREȚ 25 lei -50 pastile

Puteți citi și alte review-uri ale acestui produs pe Brander

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*