Matte Stain Liquid Lipstick – Review Complet

Matte-Stain-Liquid-Lipstick

Hello, beauties! Îmi place să încerc lucruri noi și să am experiențe diverse, de aceea am primit bucuroasă provocarea Melkior de a încerca noul ruj lichid.

PĂREREA MEA despre Matte Stain Liquid Lipstick

Produsele Melkior îmi plac foarte mult, sunt produse profesionale de o calitate foarte bună. În general, folosesc rujuri solide, nu sunt fană a rujurilor lichid. Nu știam la ce să mă aștept de la acest ruj lichid, mai ales în ceea ce privește persistența lui. Culoarea este mată și foarte puternică. Nuanța pe care am primit-o a fost FAITHFULLY, o nuanța maro, care spre surprinderea mea s-a păstrat până la 6 ore pe buze.

Nu vă imaginați că în cele 6 ore, nu am mâncat, nu am băut apă, din contră chiar l-am testat să văd cât de mult rezistă. După 6 ore, se mai vedea pe buze, poate nu așa pregnant, dar era acolo, și se putea observa că eram rujată. Nu mă așteptam ca un ruj lichid să reziste atât de mult, am rujuri solide care promit că persistă mult și bine, și după 2-3 ore nici urmă de ruj.

Mai jos puteți vedea lista de ingrediente.

Vi-l recomand cu încredere, este tipul de ruj lichid care intra clar în topul preferințelor oricărei femei. Culoare puternică, rezistentă și hidratantă.

De abea aștept să văd și celelalte 5 nuanțe din gama Matte Liquid Lipstick Melkior. NU RATAȚI MAREA LANSARE!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*