Ce facem în Week-end?

ce-facem-in-week-end

Primul weekend din an vine cu câteva evenimente interesante în Timișoara. Paleta este destul de largă și vă rog să nu mai spuneți că nu se întâmplă nimic. Vă invit să descărcați Urby și sigur nu vă veți plictisi. Să trecem la câteva recomandări.

Teatru

Ne vedem la M-am hotărât să devin prost, căci vreau să văd cât mai repede această piesă. Se joacă și sâmbătă, dar și duminică și cel mai probabil voi merge sâmbătă seara. Programul teatrului este destul de încărcat în ianuarie și toate sunt piese bune de văzut. Vă invit să consultați programul mai jos:

Cinematograf

La Cinema City în 4DX rulează Assassin Creed: Codul Asasinului și Vaiana dublat. În IMAX puteți vedea și Rouge One: O poveste Star Wars. Desigur, întreg programul stă la dispoziție neobosit la un click distanță.

Cultură

Librăria La Două Bufnițe organizează Duminica poveștilor la Bufnițe #1. Se întâmplă duminică, 8 ianuarie de la ora 12:00. Evenimentul este dedicat piticilor, dar și oamenilor mari care vor să asculte povești. Prima ediție este cu basme românești, iar cea care le va da glas va Nicoleta Mușat, antropolog și lector la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie, UVT.

De băut cafeaua

Pentru că tocmai ce am testat noua cafenea, vă recomand să mergeți și voi. Tucano Coffee  este un loc al diversității. Cam așa l-am perceput la prima vedere. Pe cuvânt că are cafea bună și multă. Andra zicea ceva și de ceai, dar pe mine nu mă tentează. Și ca să nu mai lungesc vorba, vă las poza de pe Instagram. 🙂

O fotografie postată de Teodora Mateoc (@teodora.mateoc) pe 6 Ian 2017 la 04:17 PST

Petreceri

The 80’s Pub dă petrecere sâmbătă seara în amintirea anilor 80. Cu Dj OZ la butoane, atmosfera va fi de zile mari. Așa că, dacă aveți chef de oldies but goldies, acolo e locul ideal. Urby mi-a spus că fiecare club are pregătit ceva special, însă eu aș alege recomandarea de mai sus. So, ce faceți în weekend? 🙂

Roșcată artificial

Sărind din link în link, am dat peste această postare a lui Radu F Constantinescu. Îl știți, bloggerul de care sunt fascinate majoritatea femeilor și pe care toți bărbații l-ar înfunda. Bine, nu știu asta, zic și eu așa.

Bun, dar să revenim. I-am furat proprietatea cu un print screen și îmi recunosc fapta, dar altfel nu pot să dezbat subiectul. Fragmentul face parte din acest articol:

Eu sunt roșcată artificial și m-am vopsit la începutul lunii august. Vineri m-am revopsit cu aceeași culoare. Și îmi place de mor.

M-am vopsit pentru că îmi doream o schimbare de look care să marcheze un nou început în viața mea. Încă nu știu exact ce am început, dar am început. Aș putea zice că am ”sărbătorit” schimbarea prefixului sau faptul că am crescut și că sunt ceva mai matură. Doar cu un cm, nu cu mai mult.

De când sunt roșcată, parcă pot să fac mai multe. Parcă nimic nu-mi mai pică greu și parcă mă simt mai frumoasă și mai puternică. Da, e o completă nebunie și da, totul este în capul meu. But it feels so good.

Și nu, nu cred că e adevărat. Roșcatele artificiale nu sunt o greșeală. Poate că nu trebuia să-i citesc articolul și să ascult ce mi se zicea în titlul. Cum să mă abțin?! 🙂

Greșeală sau nu, eu sunt eu și tu ești tu 🙂 Și nu vă dau poze cu mine roșcată , pentru ca deja ar fi trebuit sa remarcați schimbarea 😛

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*