Despre petting : implicatii si riscuri

tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-petting

Pettingul este o metoda de a atinge orgasmul foarte des utilizata in cupluri, in special in cele in care inca nu au inceput contactele sexuale. probabil ca multi dintre voi ati facut asta deja, dar nu stiati ca asa se numeste. Pe scurt, pettingul este metoda prin care partenerii se aduc reciproc la orgasm, folosindu-se de mangaieri si sarutari, dar niciodata de penetrarea propriu zisa.

Pentru ca adolescentii simt nevoia de apropiere corporala insa nu sunt intotdeauna pregatiti sa treaca la nivelul urmator, prettingul este o metoda foarte eficienta de a obtine placere si de a fructifica, o data in plus, relatia de iubire in care esti implicat.

Principalul avantaj al pettingului este ca obtii un orgasm fara contact sexual, deci fara riscul unei sarcini sau cel al contactarii vreunei boli cu transmitere sexuala. Este practicat, in principal, in cuplurile in care ambii parteneri sunt virgini sau in cele in care cel putin un partener este virgin, acesta fiind, cel mai adesea, fata. Petting-ul este, de asemenea, o metoda foarte buna pentru amanarea inceperii vietii sexuale: amandoi obtineti placerea de care aveti nevoie, fara dezvirginare.

Cand poate avea loc pettingul?

Pettingul poate avea loc atunci cand ambii parteneri sunt imbracati, partial imbracati sau chiar complet dezbracati. Toate cele 3 metode sunt excitante, fiecare in felul ei, insa primele doua nu prezinta riscuri. Cea in care sunteti complet dezbracati poate deveni riscanta, mai ales atunci cand partenerii isi ating organele sexuale, fara a se produce penetrare. Exista metoda in care baiatul isi freaca penisul de clitorisul fetei, activitate foarte excitanta, de altfel, insa la fel de riscanta.

De ce? Pentru ca un penis, atunci cand este excitat produce acel lichid pre ejaculator despre care putini stiu ca are in componenta spermatozoizi si, deci, are potential de a produce o sarcina. Probabilitatea este mica, insa ea exista si nu trebuie ignorata sub nicio forma. Exista cateva cazuri inregistrate de fete inca virgine care au ramas insarcinate si niciun orgasm din lume nu merita sa iti strici viata sau sanatatea. Spun si sanatatea pentru ca orice contact intre organele genitale poate produce o infectare cu o boala cu transmitere sexuala.

Nu va lasati pacaliti de faptul ca partenerul este “o persoana curata” sau ca nu observati nicio neregula pe pielea sau chiar pe organele genitale ale acestuia. Bolile cu transmitere sexuala sunt extrem de perfide, iar unele dintre ele nu se observa cu ochiul liber. In plus, exista persoane care sunt doar purtatoare de anumiti virusi, adica la ei boala nu se manifesta, insa o pot da mai departe.

Revenind, pettingul este o metoda demna de luat in calcul si ar fi ideal sa incepeti explorarea corpurilor voastre cu aceasta. Va ajuta sa va apropiati, sa va cunoasteti mai bine si sa aflati ce si cum place fiecaruia dintre voi. Astfel, atunci cand va veti incepe viata sexuala ca si cuplu, va va veni mult mai usor sa va satisfaceti partenerul.

Pettingul poate include chiar si sex oral, daca sunteti pregatiti pentru asta. Din nou, trebuie sa atrag atentia asupra bolilor cu transmitere sexuala care se pot lua si practicand sexul oral.

In general, intr-un cuplu, este permis orice, atata timp cat amandoi sunteti de acord. Tineti minte ca nimeni nu va poate obliga sa faceti ceva pentru care nu va simtiti pregatiti si, ca sa traiti impacati cu voi insiva, asteptati tot timpul de care aveti nevoie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*