Colecția Argan și trandafir Bio din Maroc de la Yves Rocher

Yves-Rocher-bio-maroc

Salutare, dragilor! Îmi plac sărbătorile de iarnă, sunt cele mai frumoase din punctul meu de vedere. Cadourile îi dau un farmec aparte acestei perioade din an, de aceea m-am gândit să vă prezint câteva idei de cadouri Yves Rocher.

Mie îmi plac produsele YR pentru că sunt produse de calitate, cu ingrediente de origine vegetală, iar flacoanele sunt gândite cu grijă pentru mediu, fiind reciclabile, realizate din plastic reciclabil. Am tot încercat produsele lor, apreciez foarte mult pentru că YR mereu se reinventează, aducând pe piață produse eficiente, sustenabile din punct de vedere ecologic, la prețuri accesibile.

Din inima Marocului, experții Cosmétique Végétale® au selecționat două plante mitice, comori tradiționale de frumusețe: Arganul și Trandafirul.

Deoarece Marca Yves Rocher acordă o mare importanță dezvoltării unor surse din ce în ce mai responsabile și durabile pentru ingredientele sale, am selecționat un ulei de Argan Bio, certificat pentru proprietățile sale nutritive, ce provine din comunități de femei marocane.

Experții Yrau ales să combine uleiul de Argan cu calitatea de neegalat a Trandafirului Marocan Damascena, recunoscut pentru proprietățile sale liniștitoare.

Ulei pentru duș Argan & Trandafir Bio din Maroc

Are ingrediente de origine naturală, în proporție de 99%, fiind un ulei hidratant care îngrijește pielea din timpul dușului. Nu conține ulei mineral.

Gel de duș Argan & Trandafir Bio din Maroc

Pielea se simte foarte parfumată, îngrijită, face suficientă spumă, fiind un produs care are grijă de pielea ta, într-un mod delicat. Ingredientele sunt naturale, ceea ce e un mare plus pentru pielea ta.

Ulei pentru corp cu infuzie de Argan & Trandafir Bio din Maroc

Pielea este hrănită, catifelată și delicat parfumată. Textura sa netedă poate înlocui produsul de îngrijire a pielii utilizat zilnic sau poate fi utilizat pentru masaj, pentru un moment de relaxare intensă. Puteți observa din poza de mai sus că uleiul conține petale de trandafir, ceea ce mi se pare foarte interesant.

Ingrediente de origine vegetală:

  • Ulei de Argan Bio, provenit din Maroc;
  • Petale de Trandafir din Maroc
  • Amestec de ulei din Nucă de Cocos, ulei de Șofrănel, ulei de Nucă de Macadamia și ulei de Floarea-Soarelui.

Lapte pentru corp Argan & Trandafir Bio din Maroc

Laptele de corp conține pe lângă uleiul de argan bio și apa de trandafir, unt de Karité Bio și gel de Aloe Vera Bio.

Este un produs esențial pentru hidratarea intensă a corpului, miroase grozav pe piele. Un alt punct în plus este faptul că laptele de corp intră foarte repede în piele, nelăsând o peliculă uleiosă.

Această formulă conține peste 97% ingrediente de origine naturală.

Nu conține ulei mineral.

Cremă pentru mâini Argan & Trandafir Bio din Maroc

Prelungiți plăcerea aromei irezistibile a gelului de duș Argan & Trandafir Bio din Maroc, datorită acestei creme pentru mâini. În perioada aceasta rece, această cremă este tot ce ai nevoie pentru o hidratare intensă.

Această formulă conține peste 96% ingrediente de origine naturală.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*