Trifyla – purificator digestiv complet din 3 fructe indiene

Trifyla

Vara aceasta, am avut ocazia să am mai multă grijă de mine cu produse naturale. E adevărat că uneori punem sănătatea noastră pe ultimul loc și acest lucru clar nu ne aduce niciun beneficiu.

Stresul, inamicul numărul unu al fiecăruia dintre noi, creează adevărate dezechilibre în corpul nostru și ne mai mirăm de ce ne doare capul, ficatul sau suntem mereu extenuați. Un alt lucru important pe care orice medic îl recomandă este detoxificarea organismului. Prin detoxifiere, corpul nostru se eliberează de toxinele.

despre-Trifyla

Până acum am tot sărit peste acest capitol, dar noul produs Trifyla de la Ayurmed, mi-a atras atenția și am zis că trebuie să îl testez.

CE PROMITE?

  • mentinerea starii de sanatate a sistemului digestiv
  • digestie normala prin normalizarea aciditatii gastrice, a secretiei si functionarii enzimelor digestive, protectia mucoasei gastrice si intestinale;
  • mobilizarea si eliminarea toxinelor din sange si in special curatarea si detoxifierea colonului;
  • sanatatea sistemului hepatobiliar prin sustinerea regenerarii celulelor hepatice, mentinerea in parametrii normali a nivelului enzimelor hepatice si a secretiei si fluxului biliar;
  • sustinerea capacitatii de autoaparare prin protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si sustinerea sistemului imunitar.

Pareri despre Trifyla

Produsul a venit într-o perioadă în care mi-am dat clar stomacul peste cap, nu știu să vă zic de ce, nu am mâncat ceva deosebit, cred că mai degrabă căldura infernală a fost de vină.

Dezechilibrul florei intestinale este o afecțiune cu care multe persoane se confruntă, dar netratată duce la diaree, constipație, flatulență, dureri abdominale. Cauzele sunt diverse, dar dezechilibrul florei intestinale nu ar trebui ignorat, pentru că în stomac se sintetizează multe vitamine, și de sănătatea întregului organism, e responsabil și stomacul.

După prima zi de administrare a pastilelor, am observat că stomacul meu și-a revenit, și că puteam mânca ce doresc fără a am dureri de burtă, digestia mea s-a reglat și am putut să îmi reiau activitățile.

Ingredientele și preț Trifyla

  • AMLA– susține digestia și procesul de detoxificare, are un conținut bogat de vitamina C.
  • HARITAKI– este un laxativ natural, reduce balonarea, durerile abdominale, ajută la purificarea organismului pe cale naturală.
  • BIBHITAKI– menține tranzitul intestinal și procesele de detoxifiere de la nivelul ficatului.

Îl iau de o săptâmână și am văzut că mă simt foarte bine, nivelul de energie este foarte bun, digestia nu îmi mai dă bătăi de cap, și voi lua Trifyla de la Ayurmed până termin toate tabletele.

Eu am luat 3 capsule de 3 ori pe zi, îcu 30 minute înainte de mesele principale. Pentru rezultate de durată, se recomandă cure de 3 luni.

PREȚ RECOMANDAT: 15LEI-50 pastile

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*