Timisoara..

Iubesc oamenii si cred in potentialul lor de transformare in cea mai frumoasa si desavarsita varianta a lor. Consider ca ,, Nu exista oameni lipsiti de resurse, ci doar stari lipsite de resurse’’ (J. O’Connor)

Cred ca ne putem dezvolta cu adevarat doar daruind si sprijinindu-i pe ceilalti sa se descopere si sa isi valorifice pontentialul.

 Invat, experimentez, simt; in periplul meu prin viata mi-au iesit in cale oameni minunati care au crezut in mine ,au investit in mine timp,rabdare,energie; mi-au fost suport sau tovarasi de drum si fiecare a pus ,,un ceva’’ la cresterea si dezvoltarea mea personala si profesionala.

 Sunt pasionata de autocunoastere si dezvoltare personala, sport, muzica,dans. Imi doresc sa imi depasesc limitele si sa ies din zona de confort…nu ma opresc din calatoria mea pentru ca mai am multe de inteles , de vazut si de simtit. Imi port sufletul la mine. Si bunul simt. Pentru ca imi place sa traiesc prezenta in viata mea. Cu deschidere, incredere si respect.

 Am absolvit Facultatea de Psihologie si Master in ,,Managementul Resurselor Umane’’in cadrul Universitatii Tibiscus Timisoara ,sunt formator acreditat de Ministerul Muncii, psihoterapeut in formare in cadrul Scolii de Psihodrama Clasica , absolventa a cursurilor de NLP Practitioner si NLP Master Practitioner in cadrul Centrului Vreau NLP! Timisoara.Absolventa a cursului de Consilier pentru Dezvoltare Personala.

 Cei 10 ani petrecuti ca si Regional Manager intr-o Agentie de Publicitate mi-au oferit experienta in : vanzari, training , managementul echipei,recrutare si selectie personal, organizare  si sustinere interviuri,coordonare, evaluare si supervizare echipa,asigurare sesiuni de training de vanzari si comunicare.

 Imi doresc sa cautam impreuna sensuri,sa invatam si sa descoperim ca viata este un joc frumos pe care il jucam cu drag, cu implicare, prezenta si asumare!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*