Sedirelax – Secretul somnului linistit. Preț, Informații, Păreri

Sedirelax

Cred că toți avem perioade stresante, când problemele ne copleșesc și acest lucru se reflectă asupra sănătății întregului organism. Lipsa somnului este de cele mai multe ori un semn al unei perioade agitate, și netratate nopțile de nesomn pot duce la depresie.

Atunci când nu ne odihnim suficient sau deloc, imunitatea poate scădea, apar stările de iritare, nu ne mai putem concentra și nu vom mai da randamentul dorit acasă sau la serviciu.

Am și eu astfel de perioade stresante, nu sunt adepta somniferelor, decât în cazuri grave, a unor depresii severe, de aceea am găsit un supliment alimentar din ingrediente naturale care ajută organismul să facă față stresului, menține calitatea somnului și relaxarea organismului.

SEDIRELAX  contine o asociere de plante ayurvedice care contribuie la adaptarea organismului la stres, la mentinerea calitatii somnului, la relaxarea organismului si la mentinerea capacitatii de concentrare si de memorare. Sustine functionarea normala a sistemului nervos in situatii de agitatie emotionala, surmenaj, suprasolicitare intelectuala si fizica. Folosit in conditiile unui stil de viata agitat, produsul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la mentinerea vitalitatii si echilibrului natural al organismului.

 CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CORPUL NOSTRU ATUNCI CÂND NU NE ODIHNIM SUFICIENT?

 • imunitatea organismul scade– astfel suntem mai predispuși răcelilor, virozelor. În timpul somnului se eliberează anumite substanțe numite citochine, care ajută la susținerea imunității.
 • capacitatea de concentrare este redusă
 • crește riscul de a ne îngrășa, deoarece lipsa somnului ne face să mâncăm haotic.
 • pierdem țesut cerebral.
 • crește riscul dezvoltării unor boli de inimă sau diabet.

Sedirelax de la Ayurmed contribuie la:

 • adaptarea organismului la stres;
 • mentinerea calitatii somnului;
 • relaxarea organismului;
 • mentinerea capacitatii de concentrare si de memorare;
 • sustine functionarea normala a sistemului nervos in situatii de agitatie emotionala, surmenaj, suprasolicitare intelectuala si fizica;
 • protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la mentinerea vitalitatii si echilibrului natural al organismului.

Sedirelax este un supliment alimentar din plante indiene 100% naturale, așa că nu am avut nicio surpriza neplăcută, din contră. Cum l-am folosit eu?

De regulă seara, câte 2 pastile odată cu o jumătate de oră înainte de a adormi, și am remarcat că am adormit mult mai repede și am avut un somn liniștit. Efectul se menține și următoarea zi, pentru că mă simt mult mai relaxată și mă pot concentra mult mai bine la serviciu.

Anumite plante din compoziția Sedirelax le-am mai folosit ca și ceai, de aceea când am văzut lista de ingrediente am fost plăcut suprinsă: ginkgo biloba, roiniță, sunătoare, valeriană, busuioc.

Combinația de plante te va ajuta să te relaxezi, să te trezești odihnită și plină de viață, gata să înfrunți toate provocările de zi cu zi.

Ai grijă de tine și nu lăsa problemele să te copleșească. Îți poți găsi propriul echilibru alături de cei dragi, făcând lucrurile care îți plac, iar când simți că ai nevoie de ajutor, nu îți fie teamă să apelezi la suplimente naturale, care te pot ajuta să îți recapeți echilibrul.

Mai multe păreri despre produsul Sedirelax găsiți și pe pagina Brander.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*