Stii ce se afla pe periuta ta de dinti?

ce-se-afla-pe-periuta-de-dinti

Periuta ta de dinti  este acasa , la mai mult de 100 de milioane de bacterii , inclusiv E. coli bacterii si stafilococi (stafilococi), in functie de cercetatorii de la Universitatea de medicina Carol Davila din Cluj Napoca. Si la Universitatea din Bucuresti de la Carol Davila s-a constatat ca germenii de fecale se regasesc pe periuta de dinti

Tot ceea ce va spun astazi suna brutal, dar nu trebuie sa intrati in panica. Gura ta este, de asemenea, plina de bacterii la fel ca si periuta ta de dinti. Cel mai probabil, nu va face rau, dar exista modalitati de a pastra periuta curata, astfel incat sa ramaneti sanatosi.

Pe periuta sunt sute de microorganisme pe care le introducem in gura in fiecare zi.

Chiar si placa dentara este este un tip de bacterie

Nici unul dintre aceste lucruri nu sunt motive de ingrijorare daca nu exista un echilibru nesanatos de bacterii in gura.

Spalatul pe dinti, in special cu o periuta de dinti electrica, poate impinge de fapt germeni sub gingii mi-a spus profesorul meu de stomatologie si patologie de la Universitatea Carol Davila.

Cei mai multi dintre acesti germeni exista deja in gura, astfel incat, probabil, nu va veti imbolnavi de la ei. Cu toate acestea, in cazul in care altii folosesc periuta ta de dinti germenii pot fi raspanditi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*