Antiperspirant Deodorant Fancy-Gerovital Plant

Fancy-Gerovital-Plant

Hello, ladies! După câteva zile libere, în care mi-am reîncărcat bateriile, revin cu un nou articol fresh, cu gândul la vara care a trecut. De ce spun vară? Pentru că, produsul pe care vi-l prezint azi, chiar miroase a zile însorite cu soare.

Antiperspirantul deodorant Fancy este un produs din gama Gerovital Plant, care mi-a plăcut pentru parfumul său, dar și pentru protecția oferită de-a lungul unei zile.

DESCRIEREA OFICIALĂ DESPRE Fancy-Gerovital Plant

Formularea unică cu pudră de origine naturală de Tapioca oferă protecţie eficientă împotriva transpiraţiei. Conferă o senzaţie confortabilă, de piele catifelată și un parfum cu note gurmande. Nota de parfumare: Lady in Pink realizată de Casa de parfumuri Drom. Fără alcool. Fără clorhidrat de aluminium.

PĂREREA MEA:

Primul lucru care te atrage la acest deodorant este parfumul deosebit. Îmi aduce aminte de un parfum pe care îl foloseam demult, așa că a fost o adevărată încântare acest produs.

  • Note de vârf: citrice, fructat
  • Note de mijloc: floral, lemnos
  • Note de bază: ambră, mosc, vanilie

Deodorantul menține pielea curată, nu ai parte de mirosuri neplăcute, mai ales că l-am folosit în plină vară, aroma este florală, care m-a încântat. Deodorantul nu conține clorhidrat de aluminiu şi alcool, oferind astfel o protecţie sănătoasă și eficientă. Pudra naturală de Tapioca este cunoscută pentru capacităţile sale avansate de absorbţie a grăsimilor, uleiurilor şi a umidităţii la nivelul pielii.

Puteți găsi produsul pe site-ul Farmec la prețul aproximativ de 10 lei

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*