Elmiplant Body Nutrients – Sensual Touch. Review Complet. Merită încercată loțiunea de corp?

despre-Elmiplant-Body-Nutrients

Lecţia de frumuseţe este deja bine cunoscută – pentru a rămâne frumoasă, sănătoasă, suplă şi catifelată, dar şi pentru a ne ajuta să mergem ȋn fiecare zi cu ȋncredere, pielea are nevoie de îngrijire constantă indiferent de anotimp. Iarna vine cu o cerinţă aparte: extra-hidratare.

Loţiunile de corp elmiplant reprezintă alegerea perfectă pentru o hidratare optimă, iar gama body nutrients se îmbogăţeşte, venind în întâmpinarea iernii pretenţioase cu cea mai recentă lansare, loţiunea de corp Sensual Touch pentru piele normală şi uscată.

Noua loţiune de corp menţine pielea fină şi catifelată până la 48 de ore, formula rămânând fidelă filosofiei brandului, la fel ca toate produsele gamei: este îmbogăţită cu ingrediente 100% naturale, obţinute prin metode blânde, eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăţilor substanţelor active.

Sensual Touch conţine extracte preţioase de orhidee şi ylang-ylang. Extractul de orhidee hidratează eficient şi lasă o senzaţie plăcută de catifelare a pielii, în timp ce uleiul esenţial de ylang-ylang oferă o senzaţie de confort, fiind recunoscut şi pentru proprietăţile sale senzoriale. Mergi cu ȋncredere când pielea ta este hidratată cu loţiunea pentru corp elmiplant Sensual Touch!

Beauty tip: aplică loţiunea hidratantă elmiplant Sensual Touch imediat după ce ieşi din duş – porii sunt deschişi, iar pielea absoarbe mai repede produsul, substanţele nutritive ajungând şi mai rapid ȋn epidermă. Pielea umedă favorizează, de asemenea, absorbţia rapidă şi uniformizarea perfectă a loţiunii de corp, dintr-o singură atingere.

Preţ: 11,90 lei (250 ml)

Gama body nutrients conține patru produse destinate îngrijirii corpului. Indiferent de varianta aleasă, loţiunile de corp elmiplant asigură hidratare până la 48 de ore şi se absorb rapid în piele, fără a lăsa urme grase.

despre-Elmiplant-Body-Nutrients

Loţiunea de corp intensiv-hidratantă body nutrients, cu extract de bambus şi iaurt –11,90 lei (250ml) & 15.70 lei (400ml)

Iaurtul de corp

Iaurtul reprezintă un cocktail natural de proteine, minerale şi vitamine, care hidrateazăpielea uscată imediat.Reglează procesele biochimice de la nivelul pielii, stimulând regenerarea epidermei şi sinteza de colagen. Un alt element important din formulă este extractul de bambus, care are rolul de a proteja pielea, conferindu-i un aspect sănătos şi o textură fină.

Lapte de corp nutritiv-reparator body nutrients, cu extract debumbac şi orez – 11,90 lei (250ml) & 15.70 lei (400ml)

Extractul de bumbac din formula loţiunii de corp ajută la restabilirea catifelării şi elasticității pielii datorită conţinutului ridicat de minerale şi proteine. În același timp, extractul de orez menține echilibrul natural de hidratare, îmbunătăţeşte aspectul pielii şi o lasă fină şi radiantă

Loţiunea de corp Silky Radiance body nutrients, cu unt de cacao şi macadamia

11,90 lei

Loţiunea de corp elmiplant Silky Radiance transformă pielea ternă şi deshidratată, conferindu-i un aspect sănătos, strălucitor şi catifelat, până la 48 de ore. Untul de cacao este un excelent ingredient emolient care se topeşte la temperatura corpului, hrănește pielea şi ȋi restabileşte strălucirea naturală. Bogat în acizi graşi esenţiali, uleiul de macadamia hidratează intens, conferind o senzaţie catifelată şi fină.

  • Fără Parabeni – Fără Parafine – Fără Coloranţi
  • Extracte 100% naturale
  • Testate dermatologic

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*