Cercei BornPrettyStore

cercei-BornPrettyStore-cercei

Când vine vorba de bijuterii, niciodată nu am prea multe. Îmi plac gablonțurile, am o adevărată colecție, cu cât mai colorate cu atât mai bine, de aceea azi vreau să vă prezint cerceii mei BornPrettyStore.

Prima pereche este tare simpatică, o pereche de cercei balerină cu perluțe, care te cuceresc definitiv. Prețul este și foarte mic, 1.99$, iar comanda ajunge cam într-o lună. Coletul spre marea mea surpriză a venit acasă.

Cerceii balerină sunt destul de discreți și finuți, îi găsiți și pe varianta aurie.

Cea de-a doua pereche de cercei BornprettyStore sunt ușor retro, cu o combinație de non culori ideală pentru multe ținute. Cerceii retro au și ei un preț bun de 1.99$

Nu mă pot hotărî care dintre cele două perechi îmi place mai mult, cert este că pe BornPrettyStore, prețurile la bijuterii sunt foarte mici, așa că puteți alege multe modele. Transportul e gratuit indiferent de valoarea comenzii.

Cei de la BornPrettyStore au fost foarte drăguți și oferă cititorilor Ella’s Fairytale o reducere de 10% la fiecare comandă. Introduceți codul ARUT10 pentru o reducere de 10% a coșului de cumpărături.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*