Beneficiile uleiului de krill – sursa de Omega3

Beneficiile-uleiului-de-krill

Ajungi într-un moment al vieții tale, când îți dai seama că e timpul să îți acorzi mai multă atenție. Stresul, alimentația haotică, grijile de zi cu zi, își lasă amprenta asupra sănătății tale.

După ce am făcut câteva analize banale, am constatat că pe lângă anemia pe care o am de ani de zile, valorile colesterolului au ieșit puțin cam mari. Am fost surprinsă că la 30 de ani, am colesterolul mare în condițiile în care nu mănânc foarte gras.

Doamna doctor m-a liniștit și mi-a spus că sunt perioade când colesterolul crește și pe fondul stresului. Cred că multe boli în ziua de azi, au ca efect viața stresantă pe care o avem mulți dintre noi.

Cu o aritmie care îmi dă bătăi de cap și o tensiune oscilantă, mai ales când am zile mai agitate, ideea de a lua pastile de la 30 de la ani nu e tocmai încântătoare cu atât mai mult cu cât pastilele au uneori efecte adverse.

Am auzit multe lucruri bune despre Korill. Mama mea îl folosește pentru la vârsta ei colesterolul o cam ia razna și este destul de mulțumită, în plus și medicul meu de familie mi-a recomandat acest produs pentru care este unul natural, fără efecte adverse.

DESCRIEREA OFICIALĂ A PRODUSULUI KORILL:

Korill – ulei de krill asigura functionarea optima a sistemului cardiovascular, prin reglarea nivelului de colesterol si trigliceride, reducerea riscului de afectiuni cardiovasculare, mentinerea tensiunii arteriale in limitele normale si refacerea necesarului de acizi grasi esentiali si de antioxidanti naturali. In plus, Korill – Ulei de krill contine noua generatie de Omega rosu, ce regleaza nivelul colesterolului si al tensiunii arteriale normale.

Curioasă, mi-am făcut temele despre acest produs și vă prezint beneficiile uleiului de Krill.

În primul rând ce esre Krill-ul? Krillul este o crustacee, o viețuitoare nevertebrată care reprezintă hrana zilnică a unor animale precum balenele, pisica de mare, rechini, crabi.

Știați că….uleiul de krill este de 40 de ori mai eficient decât uleiul de peşte? 

BENEFICII ALE ULEIULUI DE KRILL:

  • Uleiul de krill conține acizi graşi Omega 3,  iar spre deosebire de uleiul de pește, acizii grași se absorb mult mai rapid și astfel efectul se produce mult mai repede.
  •  Uleiul de krill scade colestorul și este eficace pentru susținerea sistemului cardiovascular.
  •  Uleiul de krill este benefic și pentru sănătatea ficatului. Fosfolipidele din Korill ajută la eliminarea toxinelor.
  •  Omega 3 din uleiul de krill este un ulei sănătos pentru corpul uman, care este benefic nu doar pentru inimă și scăderea colesterolului, dar are beneficii reale asupra sistemului nervos, prin îmbunătățirea funcțiilor cognitive.

AM MAI AFLAT CĂ ……În anul 2007, cercetătorii de la American College of Nutrition au arătat că  administrarea zilnică a 300 miligrame de ulei de krill reduce riscul de inflamaţii în cazul persoanelor care au probleme cu inima.

Sunt multe produse pe piață care conțin ulei de krill, dar am aflat că este foarte important și modul de extragere a uleiului, Korill fiind un supliment din ulei de krill pur, recoltat şi preparat ecologic, fără mercur sau alte ingrediente nocive.

Pe mine acest produs m-a convins, căci aș regla aritmia, tensiunea oscilantă și nivelul colesterolului, ca să nu mai spun că și creierul are nevoie de o porție de Omega 3 din când în când pentru o mai bună funcționare.

PREȚ RECOMANDAT: 35.90 LEI 30 de capsule

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*